Αυτή η σελίδα περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το web project, σχετικά με τις δουλειές σας, τα προιόντα και τις υπηρεσίες, που εσείς προσφέρετε. Εστιάστε στην ποιότητά σας, περιγράψτε την ιστορία της εταιρείας σας, τα διπλώματα και τα βραβεία σας.

Μπορείτε να τονίσετε σπουδαίες πληροφορίες ή ανακοινώσεις σε κείμενα σαν κι αυτό.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ Η ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΕΧΩ  ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ.

   
ΚΑΡΜΑ***  
   
Καρμα ή Νομος της Επιστροφης.
Το "Καρμα" ειναι σανσκριτικη λεξη, απο τη ριζα "Kr" η οποια σημαινει "δρω, πραττω". Στην δυτικη φιλολογια, η λεξη Καρμα εχει παραφθει και σημαινει "φημη" ή "μοιρα", εννοιες που ειναι συνεπεις με την αρχικη εννοια, αν και πιο περιορισμενες. Η φιλοσοφικη αποψη που επικρατει στην εποχη μας, ειναι οτι η καθημερινη μας δραση, ενω φαινεται να ειναι προιον ελευθερης βουλησης, στην πραγματικοτητα δεν ειναι. Αντιθετα ειναι υπαγορευμενη απο τις συνεπειες πραξεων που εχουν εκτελεστει (απο μας) στο παρελθον. Σε αυτα τα πλαισια, οι πραξεις οποιουδηποτε ανθρωπου καθοριζονται απο τις προηγουμενες πραξεις του. Λεμε οτι ενας ανθρωπος πρεπει να "εκπληρωσει" το καρμα του, δηλαδη να εκπληρωσει εκεινες τις δραστηριοτητες που θα τον απαλλαξουν απο τις δυσαρεστες (ή ευχαριστες) συνεπειες των προηγουμενων πραξεων του και θα του επιτρεψουν να ζησει σε καθεστως πραγματικης ελευθεριας. Παρολο ομως που στο νου των περισσοτερων ανθρωπων ο Νομος του Καρμα ειναι περιπλοκος και με υπουλες προεκτασεις, στην πραγματικοτητα ειναι μια απλη διαδικασια.Τι ειναι ομως το Καρμα? Ειναι η διαδικασια οπου συνειδητα ή ασυνειδητα σπερνουμε τους σπορους του μελλοντος μας και οπου η ενεργεια απο οτι κανουμε, ωφελιμο ή βλαβερο για μας ή τους αλλους, θα επιστρεψει οπωσδηποτε πισω μαζι με τους τοκους. Η λεξη "Καρμα" ερχεται στο μυαλο (οχι η τηλεοπτικη σειρα του ΑΝΤ1) μας καθε φορα που μπλεγμενοι μεσα σε περιεργες ή δυσκολες σχεσεις και καταστασεις δεν ξερουμε πως να τις εξηγησουμε και να τις διαχειριστουμε.

Πολλες φορες θα σας εχει τυχει να ακουσετε καποιον να λεει "Γιατι μου συμβανει αυτο? Μηπως ειναι γραφτο και το πληρωνω?"
Κανεις δεν μπορει να παρει απαντηση σε ερωτησεις τετοιου στυλ. Γιατι το Καρμα απλα δεν λειτουργει ετσι. Δεν ξυπναμε ενα πρωι απο το χτυπημα της πορτας ενος αγγελιοφορου που θα μας προειδοποιησει οτι ηρθε η μεγαλη στιγμη. Η εκπληρωση του Καρμα ειναι περισσοτερο ενας τροπος ζωης. Οσο καλυτερα αντιμετωπιζουμε τις καταστασεις της καθημερινης μας ζωης, τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να κανουμε το ιδιο και στην κρισιμη στιγμη. Δεν υπαρχει ουτε Αγγελος ουτε Δαιμονας που να μπορει να επηρεασει το Καρμα μας. Καθως επισης δεν υπαρχει και κανενας μαγικος τροπος να αλλαξουμε το Καρμα. Ουτε καν να το καθαρισουμε ή να το εξαγνισουμε. Υπαρχουν ανα τον κοσμο Ξορκια και Τελετες για να καθαρισεις τα Τσακρα σου και την Αυρα σου. Αλλα οχι για να καθαρισεις το Καρμα σου.Αν καποτε ο καθε ανθρωπος επερνε την ευθυνη της ζωης του, θα καταλαβαινε οτι κανενας δεν μπορει να τον αναγκασει να βλαψει καποιον ή να τον βοηθησει. Τοτε, θα καταλαβαινε επισης οτι μπορουμε, χαρη στην ελευθερη βουληση που εχουμε, να χρησιμοποιησουμε τον Νομο της Επιστροφης προς οφελος μας δημιουργωντας τις καλυτερες συνθηκες για το μελλον. Ακριβως, επιδη εχουμε ελευθερη βουληση, εχουμε και την δυνατοτητα να φτιαξουμε ή να χαλασουμε τη ζωη μας. Αν και οι περισσοτεροι ανθρωποι θεωρουν οτι θελουν μια καλυτερη ζωη ή θελουν μονο το καλυτερο για τον εαυτο τους και για τους αλλους, οι ιδιοι κανουν πολλες φορες το αντιθετο. Αφηνοντας ομως την δουλεια της προσωπικης τους επιτυχιας στο Συμπαν, υποβαθμιζουν την δικη τους συμμετοχη. Επειδη η σημερινη πραγματικοτητα ειναι αποτελεσμα επιλογων του παρελθοντος, οταν κανουμε μια νεα επιλογη θα ειναι καλο να σκεφτομαστε και τις συνεπειες της και αν το αποτελεσμα της θα συμβαλλει στην ευτυχια και στην ευημερια της δικη μας και των αλλων. Το οτι η ενεργεια επιστρεφει παντα και μαλιστα με τους τοκους της, ειναι σιγουρο. Η Wicca και αλλες θρησκειες υποστηριζουν οτι η ενεργεια αυτη ερχεται τρεις φορες πιο ισχυρη απο αυτη που εστειλες. Και μαλιστα σε τρεις φασεις. To θεμα ειναι ποσο προετοιμασμενοι θα ειμαστε για να αντιμετωπισουμε τις συνεπειες των δρασεων μας.

Φωτογραφία: Καρμα ή Νομος της Επιστροφης.
Το